Welkom bij Studielab! afsluiten

95% Geslaagd!

De begeleiders van Studielab hebben jarenlange ervaring met het coachen van studenten. Het slagingspercentage is hierdoor meer dan 95%. Al onze scriptiecoaches zijn cum laude afgestudeerd en hebben werkervaring als docent bij universiteiten en hogescholen. Verder werken we met een gedragscode waaraan hogescholen, universiteiten en studenten ons kunnen houden.

Scriptietips

Heb je een vraag over je scriptie? Post dan hier je vraag op facebook of neem contact met ons op. Klik hieronder voor tips per onderwerp:

Voor wie?

We hebben veel ervaring in het begeleiden van studenten van de HvA, In Holland, de Uva en de VU, maar ook van hogescholen en universiteiten buiten Amsterdam. Ook bieden we online hulp via Skype of teamviewer aan wanneer de reistijd te ver is. Klik hier om je op te geven voor een vrijblijvend intakegesprek en ga direct productief aan de slag.

Methode

 

Tarieven

Het eerste intakegesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Er zijn bij Studielab geen verplichte afnames, abonnementen of verborgen kosten. Je betaalt alleen voor de begeleiding die je afneemt. Heb je na tien lessen nog steeds behoefte aan begeleiding? Dan krijg je 10% korting op onze diensten. Meer >