hulp bij afstudeeropdracht

Afstudeerbegeleiding in Rotterdam

Snel afstuderen? Studielab helpt!

Heb je eenmaal het laatste jaar van jouw hbo of universitaire studie bereikt, dan wil je natuurlijk snel afstuderen. Het afronden van de afstudeeropdracht, welke meestal bestaat uit het schrijven van een scriptie, zorgt helaas bij veel studenten voor studievertraging. Veel studenten ervaren de scriptie als een onduidelijke opdracht, waarbij ze weinig persoonlijke begeleiding krijgen. Hierdoor lopen veel studenten vast. Het gevolg is dat veel studenten vaak langer moeten wachten voordat ze actief kunnen worden op de arbeidsmarkt. Daarnaast worden ze geconfronteerd met extra collegekosten. Bovendien is het voor de studenten vaak ook een frustrerend en vervelend proces. Studielab biedt daarom begeleiding aan studenten waardoor ze sneller en prettiger kunnen afstuderen. Onze scriptiebegeleiding Rotterdam  en de rest van Nederland helpt studenten middels inhoudelijke kennis, persoonlijke aandacht en snelle, kundige begeleiding bij het scriptie schrijven.

Afstudeerbegeleiding Rotterdam

Studielab helpt studenten in Rotterdam die een studie volgen aan een hogeschool of universiteit. Wij kunnen bij bijna elke opleiding die je maar kunt bedenken scriptiehulp bieden. Denk bijvoorbeeld aan Economie, Vrijetijdsmanagement, Sociologie, SPH, pabo, Rechten, Geneeskunde, Bestuurskunde en Psychologie. Niet alleen kan onze scriptiebegeleiding uitkomst bieden wanneer je bent vastgelopen bij het afronden van je afstudeeropdracht. Ook als je nog aan je scriptie moet beginnen, bieden wij effectieve afstudeerbegeleiding in Rotterdam. Wij bieden dus hulp in alle fases van het scriptie schrijven! Bovendien hebben onze scriptiebegeleiders ook expertise in het begeleiden van studenten die hun scriptie moeten herkansen. Naast Rotterdam, hebben wij ook scriptiebegeleiders op locatie in vele andere plaatsen door heel Nederland. Daarnaast bieden wij ook online scriptiebegeleiding aan voor alle Nederlandstalige en Engelstalige studenten in binnen- en buitenland.

Hulp bij het maken van het plan van aanpak of de onderzoeksopzet.

Onze scriptiebegeleiders weten precies waaraan een goede scriptie moet voldoen. Zij kunnen jou daarom concreet helpen bij het maken van een goede onderzoeksopzet voor jouw afstudeeropdracht. Heb je moeite met het formuleren van een goede hoofdvraag, deelvragen of zoek je hulp bij stata of spss hulp? Ook dan kun je bij onze begeleiders terecht. Zij zullen je niet alleen verder helpen, maar ook nieuwe vaardigheden aanleren. Onze afstudeerbegeleiding Rotterdam is er namelijk op gericht om jou zo snel en prettig mogelijk te laten afstuderen. Daarom stimuleren en vergroten wij de eigen vaardigheden van de student.

Vastgelopen of je afstudeeropdracht herkansen?

Ben jij tijdens het schrijven van je scriptie vastgelopen en krijg je niet genoeg feedback om verder te kunnen? Dan helpen wij jou dus graag. Onze scriptiebegeleiders geven praktische en concrete feedback, waarmee je voortvarend verder kunt. Ook wanneer je scriptie is afgekeurd, kunnen onze scriptiebegeleiders helpen. Aan de hand van het beoordelingsformulier wordt een plan van aanpak gemaakt om jouw afstudeeropdracht te verbeteren. Heb jij een strakke deadline? Geen probleem, er is altijd wel een begeleider beschikbaar die direct (online) met je aan de slag kan!

Meer informatie? Vul ons contactformulier in of app of bel naar 0653161485. Je krijgt bij ons op kantooruren altijd binnen 2 uur een reactie van een scriptie-expert!

 

Nieuw in Rotterdam: de scriptie-ochtend!

van 09:00 tot 12:00: 1-op-1 intensieve scriptiebegeleiding in Rotterdam

Een scriptie-ochtend boek je voordelig voor slechts €149 (i.p.v. €195).

Geef je scriptie een flinke boost tijdens een intensieve scriptie-ochtend in Rotterdam. Doordat je een hele ochtend samen aan de slag gaat kun je in korte tijd veel meters maken. Tijdens de scriptie-ochtend krijg je persoonlijke begeleiding van scriptiebegeleider MSc. Sifra van Esch

Uiteraard is ook het mogelijk om in Rotterdam scriptiebegeleiding per uur af te nemen, zie onze tarieven.

Meer informatie of direct een ochtend inplannen? Neem contact met ons op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *