Geef je scriptie een flinke boost tijdens een scriptie bootcamp!

Wil jij onder deskundige begeleiding intensief aan je scriptie werken? Geef je dan op voor een scriptie bootcamp. Je gaat dan een aantal dagen of een weekend weg om je scriptie een flinke 'boost' te geven!

Richt je in een motiverende omgeving, onder professionele begeleiding, even volledig op je scriptie. Je krijgt de mogelijkheid om er samen met een klein groepje medestudenten even helemaal tussenuit te zijn en een aantal dagen volop aan de scriptie te werken. Voor eten, drinken en een fijne slaapplek wordt gezorgd. Elke dag begint met een korte seminar of vragenronde. We werken dagelijks van 9.00 - 20.00 uur, maar wanneer je hoofd even 'vol' zit heb je de gelegenheid om even heerlijk uit te blazen in de omgeving. Overdag is er een professionele scriptiebegeleider aanwezig om jouw vragen te beantwoorden.

De locatie

De scriptie bootcamp zal plaatsvinden in het Sandton Hotel Roskam in Rheden. Dit prachtige hotel ligt vlakbij Arnhem en is zowel met de auto als met het ov goed bereikbaar. Iedere student krijgt hier een eigen kamer en wordt op en top verzorgd, dankzij een luxe all-in arrangement. Er zijn daarnaast zalen voor verschillende groepsgroottes aanwezig, waar onder deskundige begeleiding aan de scriptie kan worden gewerkt.

Beschikbare data:

 • 26 & 27 oktober
 • 23 & 24 november
 • 28 & 29 december

Deelnemen of vrijblijvend meer informatie?

App of bel naar 0653161485 of vul ons contactformulier in!

Voor wie is een scriptie bootcamp geschikt?

Gelden één of meerdere van de onderstaande punten voor jou? Dan zal een bootcamp jou waarschijnlijk enorm helpen. Je leeftijd of achtergrond maakt daarbij niet uit!

 • -Je staat aan het begin van je scriptietraject en wilt graag tips om direct goed van start te gaan
 • -Je bent bezig met je plan / pva / scriptie en hebt geen idee hoe je het moet aanpakken
 • -Je loopt helemaal vast met je scriptie en/of je moet flink opschieten
 • -Je ziet als een berg tegen je scriptie op en kunt er geen motivatie meer voor opbrengen
 • -Je werkt naast je studie en hebt geen tijd voor je scriptie
 • -Je draagt zorg voor je kinderen of een gezinslid, waardoor je niet aan je scriptie toe komt
 • -Je volgt afstandsonderwijs en komt er niet uit wat nu de bedoeling is met die scriptie
 • -Je loopt vast vanwege een of meerdere klachten (denk aan faal- of schrijfangst, depressie, burn-out, concentratieproblemen of een fysieke aandoening)*

 

scriptie bootcamp scriptiebegeleiding

De voordelen van een scriptie bootcamp

Verblijf op een prettige locatie

Je overnacht in een fijn hotel, in een rustige omgeving. Je hebt een eigen hotelkamer en krijgt een ontbijtbuffer, lunch en tweegangendiner! Bovendien is er de hele dag onbeperkt koffie, thee water en fruit aanwezig.

Professionele scriptiebegeleiding

Overdag is er een professionele, ervaren scriptiebegeleider aanwezig. Zowel inhoudelijke begeleiding (opzet, onderzoeksmethoden, theoretisch kader etc.) als hulp bij vorm en taal is mogelijk. Er zijn meerdere studenten aanwezig bij een bootcamp, waardoor voor intensieve individuele begeleiding doorgaans weinig ruimte is. Wel kun je direct vragen stellen, zodat je het hele weekend effectief kunt doorwerken.

Voordeling all-in tarief

Het tarief voor de bootcamp is 895,- all-in. Inbegrepen zijn:

 • Professionele scriptiebegeleiding gedurende de dag
 • 1 overnachting
 • Maaltijden en drankjes
 • Haal- en brengservice van en naar het station indien van toepassing

Extra informatie

Meerwaarde van een bootcamp

Misschien vind je deelname aan een bootcamp best een investering. Je krijgt er echter ook veel voor terug. De grote meerwaarde van de bootcamps is dat je scriptie een enorme boost krijgt! De ervaring leert dat studenten tijdens een bootcamp een flinke sprint maken, waar ze soms maanden niet vooruit kwamen. Bovendien zien we dat studenten zo goed op weg raken dat ze thuis effectief verder kunnen schrijven. Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd, maar ook veel geld. Denk daarbij bijvoorbeeld aan besparen op verdere scriptiebegeleiding, extra studiekosten, misgelopen inkomsten bij vertraging, het risico geen diploma te behalen et cetera.

Tijdens de bootcamps krijg je superhandige, praktische tips die het schrijven van je scriptie een stuk makkelijker maken. Daarnaast word je direct geholpen indien je vragen hebt, doordat er een professionele scriptiebegeleider aanwezig is. Bovendien wordt er erg goed voor je gezorgd, zodat je twee dagen volledig ongestoord aan je scriptie kunt werken. Hierdoor ben je enorm gefocust en kun je in korte tijd heel veel bereiken!

Daarnaast ben je tijdens de bootcamp samen met andere studenten. Het gezamenlijk werken aan de scriptie werkt motiverend en stimulerend. Het praten en sparren met andere studenten geeft je het gevoel dat je er niet langer alleen voor staat. Anderen studenten zitten vaak in hetzelfde schuitje als jij! Na maanden ploeteren, vaak in je uppie, is het voor veel studenten enorm motiverend om met anderen samen te zijn en te merken dat ze niet de enige zijn. hostel nederland

Tenslotte is er tijdens de scriptie bootcamp ook voldoende gelegenheid voor de nodige ontspanning. Doordat je in een andere omgeving werkt lukt het vaak veel beter om echt even te ontladen. Hierdoor kun je effectief werken en toch je hoofd regelmatig even helemaal leeg maken.

Aanmelden

Aanmelding

De data zijn onder voorbehoud omdat voor de bootcamps een minimumdeelname van ongeveer vier studenten geldt. Aan scriptie bootcamp doen altijd maximaal +/- 10 studenten mee. Interesse in een privébootcamp of een bootcamp op maat voor je eigen groepje? Informeer dan naar de mogelijkheden!

Heb je specialistische inhoudelijke hulp nodig voor jouw vakgebied of met SPSS of Stata? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.We bespreken dan in hoeverre de scriptiebegeleider je hier tijdens de bootcamp mee kan helpen. Indien nodig zoeken we een geschikte alternatieve scriptiebegeleider voor je, naast of in plaats van de bootcamp.

Na je aanmelding hoor je ongeveer twee weken van tevoren of de bootcamp definitief doorgaat.Je betaalt de bootcamp dan vooraf in zijn geheel. In sommige gevallen boek je zelf je kamer (dit wordt dan van het tarief afgetrokken). Mocht een bootcamp onverhoopt niet doorgaan, dan zoeken we in overleg naar een passend alternatief.

Heb je speciale dieetwensen of andere zaken waarmee wij rekening moeten houden? Informeer dan vooraf naar de mogelijkheden.

Graag tot ziens op één van de bootcamps!