scriptiebegeleiding Rotterdam

Nieuw in Rotterdam: de scriptie-ochtend

1-op-1 scriptiebegeleiding in Rotterdam van 09:00 tot 12:00

Een scriptie-ochtend boek je voordelig voor slechts €149 (i.p.v. €195).

Geef je scriptie een flinke boost tijdens een intensieve scriptie-ochtend in Rotterdam. Doordat je een hele ochtend samen aan de slag gaat kun je in korte tijd veel meters maken. Tijdens de scriptie-ochtend krijg je persoonlijke begeleiding van scriptiebegeleider MSc. Sifra van Esch

Uiteraard is ook het mogelijk om in Rotterdam scriptiebegeleiding per uur af te nemen, zie onze tarieven.

Meer informatie of direct een ochtend inplannen? Neem contact met ons op!

Individuele scriptiebegeleiding in Rotterdam

Veel studenten hebben moeite met het schrijven van een goede scriptie. Ook zien we dat ze vaak weinig begeleiding krijgen vanuit de universiteit of hogeschool. Vastlopen in je scriptie kan zorgen voor stress, frustratie en studievertraging. Daarom helpen wij studenten in Zuid-Holland verder middels effectieve scriptiebegeleiding in Rotterdam. Onze ervaren, professionele begeleiders kunnen inhoudelijk bijsturen en motiveren. Hierdoor kun je uiteindelijk op eigen kracht sneller afstuderen. Desgewenst kan de scriptiebegeleiding overigens ook online plaatsvinden. 

Scriptiehulp in Rotterdam

Studielab helpt studenten in Rotterdam die een studie volgen aan een hogeschool of universiteit. Wij kunnen bij elke opleiding helpen die je maar kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan Economie, Vrijetijdsmanagement, Sociologie, SPH, pabo, Rechten, Geneeskunde, Bestuurskunde en Psychologie. Niet alleen kan onze scriptiebegeleiding in Rotterdam uitkomst bieden wanneer je bent vastgelopen in je scriptie. Ook als je nog aan je scriptie moet beginnen, bieden wij hulp. Tenslotte hebben onze scriptiebegeleiders ook expertise in het begeleiden van studenten die hun scriptie moeten herkansen. Naast Rotterdam, werken onze scriptiebegeleiders ook in vele andere plaatsen door heel Nederland en online.

Hulp bij het maken van het plan van aanpak of de onderzoeksopzet.

Onze begeleiders weten precies waaraan een goede scriptie moet voldoen. Zij kunnen jou daarom concreet helpen bij het maken van een goede onderzoeksopzet. Heb je moeite met de scriptie opbouw, het formuleren van een goede hoofdvraag, deelvragen of het literatuuronderzoek? Ook dan kun je bij onze begeleiders terecht. Zij zullen je niet alleen verder helpen, maar ook nieuwe vaardigheden aanleren. Onze scriptiebegeleiding in Rotterdam is er namelijk op gericht om jou zo snel en prettig mogelijk te laten afstuderen. Daarom stimuleren en vergroten wij de eigen vaardigheden en kracht van de student.

Vastgelopen of je scriptie herkansen? Scriptiebegeleiding in Rotterdam helpt!

Ben jij tijdens het schrijven van je scriptie vastgelopen en krijg je niet genoeg feedback om verder te kunnen? Dan helpen wij jou graag. Onze scriptiebegeleiders geven praktische en concrete feedback, waarmee je voortvarend verder kunt. Ook wanneer je scriptie is afgekeurd, kunnen onze scriptiebegeleiders helpen. Aan de hand van het beoordelingsformulier wordt een plan van aanpak gemaakt om de scriptie te verbeteren. Heb jij een strakke deadline? Geen probleem, er is altijd wel een begeleider beschikbaar die direct met je aan de slag kan!

onze werkwijze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *