Tarieven Studielab: begeleiding vanaf €49,95 per uur!

Voordelige tarieven voor studie- en scriptiebegeleiding Bij Studielab. Kies voor een voordeelpakket en betaal een lage prijs per uur! Het afnemen vooraf betalen van vaste pakketten is bij Studielab overigens niet verplicht: je kunt ook tegen een aantrekkelijk tarief een los uur scriptiebegeleiding inkopen.

Klanten van Studielab krijgen bovendien €10 korting op de nakijkservice van Scribbr en 10% korting op de plagiaatcheck.

Lees hier onze algemene voorwaarden.

Online begeleiding

studiebegeleiding 1 los uur

Face to face begeleiding

*Alle bovenstaande tarieven zijn nettoprijzen in euro’s en scriptiebegeleiding is vrijgesteld van BTW. Restitutie van gekochte uren is niet mogelijk.


 

Afstudeerhulp: een investering die zichzelf terugverdient!

Door te investeren in effectieve afstudeerhulp voorkom je niet alleen een hoop stress en frustratie, maar bespaar je uiteindelijk vaak ook flink wat geld. Ondanks dat scriptiebegeleiding voor de meeste studenten natuurlijk een pittige investering is, betalen de kosten zich op de lange termijn namelijk altijd terug. Langer studeren zorgt immers voor extra studiekosten en bovendien kun je zolang je een studie volgt niet fulltime aan het werk. Doordat Studielab ook losse uren aanbiedt en een zeer scherp tarief vanaf €49,95 per uur hanteert, is kiezen voor afstudeerhulp van Studielab ook financieel gezien een verstandige keuze!

Indien je aan de voorwaarden van de belastingdienst voldoet kunnen de kosten voor scriptiebegeleiding fiscaal aftrekbaar zijn. Bovendien betaal je geen BTW!

Moeite met je scriptie opbouw, loop je vast bij het schrijven of is je scriptie afgekeurd? Studielab helpt! Kies voor effectieve online scriptiebegeleiding of ga voor afstudeerhulp op locatie: bijvoorbeeld scriptiebegeleiding in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Het eerste intakegesprek met een medewerker van Studielab (telefonisch of via skype) is kosteloos en geheel vrijblijvend! Er zijn bij Studielab geen verborgen (administratie)kosten.  Wij proberen onze tarieven zo laag mogelijk te houden door zo weinig mogelijk overhead. We zullen echter nooit besparen op de kwaliteit van onze begeleiders. Wij werken namelijk alleen met zeer ervaren begeleiders die bijvoorbeeld zelf cum laude zijn afgestudeerd of (onderzoeks-)ervaring  hebben als promovendus, docent, coach of postdoc. Daarnaast proberen we jouw kosten zo laag mogelijk te houden door je te helpen zo snel en efficiënt mogelijk af te studeren met een goed resultaat. Verder zijn de kosten voor scriptiehulp onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar voor de inkomstenbelasting.