Sneller afstuderen dankzij afstudeerhulp van Studielab!

Scriptiebegeleiding

Hulp bij het schrijven van je scriptie? Wij bieden in elke fase van het proces begeleiding aan. Onze professionele scriptiebegeleiders hebben jarenlange ervaring, zijn bijvoorbeeld gepromoveerd of zijn werkzaam als docent op universiteiten en hogescholen.

Statistiekbegeleiding

Heb je moeite met data analyses? Weet je niet goed hoe je moet werken met SPSS of STATA of vind je het lastig om de resultaten op de juiste manier te analyseren en op te schrijven? Onze statistiekbegeleiders helpen je graag!

Studiebegeleiding

Heb je moeite met studeren? Onze ervaren studiecoaches helpen je om fijner en effectiever te studeren. Zo kun je hulp krijgen bij het maken en uitvoeren van een planning, maar bieden wij ook hulp aan studenten die bijvoorbeeld kampen met ADHD, autisme of faalangst.

Weten hoe wij kunnen helpen? App of bel naar 0653161485, mail naar info@studielab.nl of vul het contactformulier in.

Waarom kiezen voor afstudeerhulp van Studielab?

Studielab is een expertisebureau op het gebied van afstuderen. Wij bieden verschillende vormen van effectieve afstudeerhulp aan en werken altijd samen met ervaren, specialistische begeleiders. Zo helpen wij studenten die het schrijven van een scriptie lastig vinden, tegen deadlines aanlopen of te weinig begeleiding krijgen vanuit hun instelling. Daarnaast hebben wij statistiekbegeleiders die kunnen helpen met data analyses, bijvoorbeeld in SPSS en STATA. Tenslotte kun je via Studielab ook effectieve 1-op-1 studiecoaching oftewel studiebegeleiding afnemen. Samen met jouw persoonlijke ervaren studiebegeleider werk je samen aan jouw doelen, waardoor je makkelijker, fijner en met een beter resultaat kunt (af)studeren. Wij bieden scriptiehulp en studiehulp aan in Nederland en België, zowel online als face-to-face.

Gratis telefonische intake aanvragen.
afstudeerhulp studielab