Waarom kiezen voor statistiekbegeleiding van Studielab?

Statistiekbegeleiding van studielab is geschikt voor iedereen die statistische analyses moet uitvoeren of statistiek beter wil begrijpen. Wij begeleiden hbo- en wo-studenten van alle opleidingen met statistiek in Excel, SPSS en Stata. Wij bieden bijvoorbeeld concrete begeleiding bij het uitvoeren van analyses die nodig zijn voor de scriptie of om een tentamen te halen. Daarnaast begeleiden wij promovendi en onderzoekers met analyses voor proefschriften en wetenschappelijke publicaties. 

Wij bieden online statistiekbegeleiding aan in heel Nederland en België!

 

Gratis telefonische intake aanvragen.
Score studielab reviews

Onze voordelen:

Professionele begeleiders

Wij stellen hoge eisen aan onze statistiekbegeleiders. Ze zijn flexibel, denken mee en hebben ervaring als docent of onderzoeker.

Flexibiliteit

Met onze statistiekbegeleiders kun je ook op afstand afspreken. Hierdoor plan je veel eenvoudiger afspraken in, eventueel ook buiten kantooruren.

Transparante, lage tarieven!

Geen verplichte afnames of verborgen kosten. Ons doel is om lage tarieven te hanteren, zonder in te leveren op kwaliteit.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op.

Bel of app naar 0653161485

Wat houdt statistiekbegeleiding in?

Statistiekbegeleiding bestaat uit het uitleggen van statistiek of het onder begeleiding uitvoeren van analyses. Wanneer het statistiek betreft voor een studie voeren wij de analyses samen uit en leggen we alles stap voor stap uit. Hierdoor begrijp je zelf precies waarom je die analyses hebt gedaan en hoe je de resultaten kan interpreteren en rapporteren. Wij kunnen begeleiding bieden bij het vaststellen van de benodigde analyses, het uitvoeren van het analyses en het interpreteren en op papier zetten van de resultaten. Ook geven wij desgewenst bijles statistiek voor een tentamen of studieopdracht. Onze statistiekbegeleiders zijn onder andere gespecialiseerd in SPSS en Stata.

Hoe werkt statistiekbegeleiding?

1.Aanvraag. Wanneer we jouw aanvraag hebben ontvangen gaan we gelijk voor je aan de slag. Desgewenst kun je tijdens een vrijblijvende telefonische intake jouw hulpvraag nader toelichten; uiteraard mag je dit ook via de mail of via whatsapp doen.

2.Match maken. We zoeken de meest geschikte statistiekbegeleider voor jou. Nadat de match tot stand is gekomen kun je op ons online platform een begeleidingsuur of uren kopen. Hierna koppelen we je op het platform aan je begeleider en zal deze contact met je opnemen om een eerste afspraak in te plannen.

3.Begeleiding op maat. Vervolgens ga je met de statistiekbegeleider (online) aan de slag. Ieder begeleidingstraject is op maat gemaakt: je krijgt dus precies die hulp die aansluit op jouw specifieke hulpvraag! Na ieder begeleidingsmoment schrijft de begeleider de gebruikte tijd af in het systeem: zo weet je altijd wat je saldo is en kun je indien nodig uren bijkopen.

4.Check. De statistiekbegeleider geeft concrete hulp, uitleg en zo veel mogelijk tools om de analyses onder begeleiding correct uit te voeren. Desgewenst kijkt je statistiekbegeleider of het goed is gegaan en helpt je met de uitwerking. Zo weet je zeker dat al je analyses kloppen!