Kennis en expertise

Studielab is een kennis- en expertisecentrum op het gebied van scriptie-, statistiek- en studiebegeleiding. Onze kundige professionals begeleiden studenten door het hele land bij het afstuderen. In het huidige onderwijsklimaat staat dwang om te presteren namelijk steeds meer centraal, terwijl de begeleiding bij veel instellingen vaak voor veel studenten ontoereikend is. Daarnaast krijgen studenten minder gemakkelijk een tweede kans als zij per ongeluk een verkeerde studie hebben gekozen of ondermaats presteren.

Moeite met afstuderen? Krijg hulp van professionele begeleiders!

Om aan de hiermee samenhangende toenemende behoefte aan scriptie-, statistiek- en studiebegeleiding te kunnen voorzien, besloten een aantal ervaren studiecoaches om met elkaar samen te gaan werken. Onze doelstelling is om uitval in het hoger onderwijs tegen te gaan en studenten dankzij goede begeleiding zelf te laten afstuderen. Dit doen we door studenten te motiveren het beste uit zichzelf te halen. Studielab biedt kennis, houvast en structuur.

Voor wie is Studielab er?

Studielab is er voor alle hbo- en wo-studenten die begeleiding nodig hebben bij het studeren of afstuderen. Zowel deeltijdstudenten als voltijdstudenten kunnen terecht bij onze studie- en scriptiebegeleiders. Heb je 'gewoon' moeite met studeren of afstuderen of speelt er meer? Studielab heeft begeleiders in dienst die gespecialiseerd zijn in studenten met 'special needs'. Ook begeleiden wij veel studenten die enkel wat extra houvast en structuur, een sparringpartner of vakinhoudelijke kennis zoeken. Onze begeleiders werken zowel online als op locatie en zijn flexibel beschikbaar. Hierdoor is onze studie- en scriptiebegeleiding ook goed toegankelijk voor studenten die al werken of een gezin hebben.

Kennis maken met het team? Dit zijn onze professionele studie- en scriptiebegeleiders!

 

Vraag vrijblijvend een gratis intakegesprek met één van onze medewerkers aan!

   

  Afstuderen met Studielab

  Lees hier meer over onze tarieven en onze algemene voorwaarden.

  Scriptiebegeleiding

  begeleiding studie

  Studiebegeleiding

  afstuderen

  Statistiekbegeleiding

  cursus statistiek

  Snel afstuderen, zonder stress.

  Veel studenten lopen vast bij het schrijven van de scriptie en willen hierbij concrete hulp ontvangen. Studielab biedt studenten een ideale oplossing: je ontvangt persoonlijke begeleiding van een zeer ervaren scriptiebegeleider. Snel afstuderen, zonder stress. Dat is het doel van onze scriptiehulp. De scriptiebegeleider biedt begeleiding, hulp en coaching, waardoor je zelf in staat bent je scriptie op een goede manier af te ronden. Zo ben je niet alleen sneller klaar en bespaar je tijd, stress en geld, maar studeer je vaak ook af met een hoger cijfer.

  Wij begeleiden en ondersteunen mbo-, hbo- en wo-studenten met het schrijven van scripties, verslagen en essays. Ook wanneer je scriptie is afgekeurd of jij je scriptie moet herkansen, bieden wij effectieve scriptiehulp. Dit doen wij altijd op een integere en betrouwbare manier: de student is zelf verantwoordelijk voor het eindproduct en schrijft de scriptie zelf. Studielab zorgt daarbij voor de juiste hulp, tips, kennis en begeleiding. Snel afstuderen en met trots je diploma in ontvangst nemen: daar staat Studielab voor!