hulp bij data analyse

Hulp bij data analyse: afstuderen dankzij hulp bij SPSS of Stata

Data analyse: statistiek hulp bij het afstuderen

De statistische computerprogramma's SPSS en Stata worden in Nederland het meest gebruikt voor het uitvoeren van data analyses. Wie tijdens zijn of haar opleiding te maken krijgt met statistiek, moet dan ook bijna altijd leren werken met SPSS, Stata of beide programma's. Voor veel studenten is dit echter lastig. De computerprogramma's zijn redelijk complex en maken gebruik van bewerkingen die voor de meeste studenten nieuw zijn. Ook zien we vaak dat studenten de opgedane kennis van SPSS of Stata snel weer verliezen. Bij het schrijven van een scriptie wordt dan ook vaak om hulp bij data analyse gevraagd. De statistiekbegeleiders van Studielab zijn ervaren onderzoekers die veel werken met SPSS en/of Stata. Zij kunnen je daarom effectief begeleiden bij het maken van verschillende data analyses. Hierdoor kun je met goed gevolg je scriptie schrijven en sneller afstuderen!

1 op 1 begeleiding bij SPSS en STATA

Bij Studielab kunnen wij je op verschillende manieren helpen met statistiek. Zo kunnen onze statistiekbegeleiders je begeleiden bij het maken van de juiste analyses, het analyseren van je data en het verwerken van je resultaten. Ook kunnen we scriptiehulp leveren bij het maken van je onderzoeksopzet, het behalen van je onderzoekspopulatie en het formuleren van je hypotheses. Het maakt niet uit op welk punt van je scriptie jij je begeeft: onze begeleiders zijn flexibel en kunnen snel schakelen. Studielab heeft bovendien specialisten op het gebied van kwalitatief en kwantitatief onderzoek beschikbaar. Ook wanneer je in het kader van een opdracht, verslag of tentamen hulp bij data analyse wilt, staan de begeleiders van Studielab voor je klaar.

Praktische en concrete statistiekbegeleiding

Veel studenten hebben moeite om datgene wat ze op de universiteit of hogeschool leren over statistiek, daadwerkelijk toe te passen op een concrete casus. Studieboeken en college's zijn vaak niet toereikend, omdat elke onderzoeksopzet en iedere dataset anders is. Om die reden bieden wij zeer praktische en concrete hulp bij statistiek aan, waarbij je 1 op 1 met een begeleider naar jouw specifieke data en analyses gaat kijken. Daarbij is het ook mogelijk om te kiezen voor flexibele hulp bij data analyse op afstand. Wanneer je kiest voor online begeleiding, bijvoorbeeld middels schermdeling, kun je vaak nog effectiever en efficiënter te werk gaan. Vaak zijn enkele sessies al voldoende om je scriptie met goed gevolg af te schrijven. Hierdoor bespaar jij jezelf wanneer je kiest voor statistiekbegeleiding van Studielab veel stress, tijd en geld!

 

 

Moeite met statistiek? Studielab helpt!

WhatsApp naar 0653161485 of vul het contactformulier in.

Vrijblijvend meer informatie over statistiekbegeleiding? Vul dan onderstaand formulier in.

    Wil jij ook zo snel mogelijk je studie afronden? Wil je weten wat een scriptie- of statistiekbegeleider van Studielab hierbij voor jou kan betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op! Stuur een mail naar info@studielab.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 0653161485. Wij staan je nog dezelfde dag te woord!

     

    scriptie afronden

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *