onze werkwijze

Onze werkwijze

Veel studenten hebben moeite met het schrijven van de scriptie en lopen op enig moment vast. Zo vinden sommige studenten het lastig om een goed onderzoeksvoorstel te schrijven, terwijl andere studenten pas in een latere fase van het scriptie schrijven vastlopen. Ook kan het zijn dat je scriptie is afgekeurd en je begeleiding nodig hebt om de feedback te kunnen begrijpen en de scriptie succesvol te verbeteren. Hulp bij je scriptie vragen is in die gevallen heel normaal en erg verstandig: zo voorkom je dat je (nog meer) vertraging oploopt en het afstuderen een frustrerend proces wordt. Ons team van professionele begeleiders staat voor je klaar om op verantwoorde en ethische wijze concrete hulp en begeleiding te bieden. Hieronder leggen we uit hoe dat in zijn werk gaat.

1.Aanvraag indienen

Wij zien regelmatig dat studenten het toch lastig vinden om hulp te vragen. Het aanvragen van scriptiehulp proberen wij daarom zo laagdrempelig mogelijk te maken. Zo kun je bij interesse vrijblijvend bellen of appen naar 0653161485, mailen naar info@studielab.nl of ons eenvoudige contactformulier gebruiken. Zodra wij je aanvraag hebben binnen gekregen gaan we voor je aan de slag. Om je aan de juiste begeleider te kunnen koppelen hebben we vaak nog wat meer informatie nodig over je studieachtergrond, hulpvraag en onderzoeksonderwerp. Uiteraard gaan we met al jouw gegevens vertrouwelijk om. Nadat we voldoende informatie van je hebben gekregen gaan we met het team in gesprek om vast te kunnen stellen welke scriptiebegeleider jou het beste kan gaan begeleiden.

2.Wij koppelen je aan een scriptiebegeleider

Wij koppelen je altijd aan een scriptiebegeleider wiens expertise en ervaring goed aansluit bij jouw hulpvraag, studie en onderzoeksonderwerp. Al onze begeleidingstrajecten zijn immers altijd volledig op maat en afgestemd op jouw specifieke hulpvraag. Zodra we de juiste match hebben gevonden leggen we deze begeleider vrijblijvend aan je voor. Wij kunnen bijna altijd nog dezelfde dag een geschikte begeleider aan je voorstellen!

3.Aanmelden op ons online platform

Ben je blij met de match en wil je graag starten met het krijgen van scriptiebegeleiding? Dan kun je jezelf aanmelden op ons online platform. Zodra je een profiel hebt aangemaakt kun je zelf eenvoudig begeleidingsuren kopen. Je kunt kiezen voor losse uren of een voordelig pakket, zie hier onze tarieven. Nadat er uren zijn ingekocht word je in het systeem gekoppeld aan jouw begeleider. Deze kan in het systeem jouw naam, mailadres, skype en saldo zien. Verder heeft niemand toegang tot jouw profiel en jouw gegevens.  

4.De begeleiding gaat van start

De begeleider zal spoedig contact met je opnemen om een eerste afspraak in te plannen. Kies je voor begeleiding op locatie, dan stem je samen met je begeleider een dag, tijdstip en locatie af. Heb je gekozen voor online begeleiding dan overleg je samen waaraan je nu behoefte hebt. Moeten er stukken worden nagekeken en van feedback voorzien? Wil je vragen stellen via de telefoon of skype of heb je bijvoorbeeld hulp nodig bij statistiek?

Het hele traject kan in overleg met de begeleider naar eigen behoefte worden ingericht. Wij bieden hulp bij alle onderdelen van je scriptie, van het plan van aanpak, het literatuuronderzoek, tot data-analyses en je aanbevelingen. Na ieder begeleidingsmoment schrijft de begeleider de gebruikte tijd af; zo weet je altijd wat je saldo is. Indien nodig kun je in het systeem zelf eenvoudig uren bijkopen. Op deze manier heb je de kosten en de omvang van je begeleiding altijd zelf in de hand!

onze werkwijze

Onze begeleiders doen er alles aan om jou zo concreet en effectief mogelijk te begeleiden zodat je snel succesvol kunt afstuderen. Hiermee boeken wij ontzettend goede resultaten! Wij vinden het echter belangrijk om ethisch te handelen en nemen de scriptie daarom niet voor je uit handen. Je kunt onze scriptiehulp en statistiekbegeleiding dus zien als een intensieve vorm van bijles.

Schroom dus niet om contact met ons op te nemen wanneer je vastloopt met je scriptie!

 

Wil je weten of studie- scriptiebegeleiding iets voor jou is? De eerste (telefonische) intake is altijd gratis!

App: 0653161485 of mail: info@studielab.nl

Flexibiliteit

Studielab werkt flexibel en denkt met je mee. Wil jij begeleiding bij alle fases van het scriptie schrijven of heb je enkel een concrete vraag? Wil je onder begeleiding een planning maken of tips om effectiever te studeren? Onze begeleiders helpen je graag!

Lage en transparante uurtarieven

Bij Studielab zijn er geen verborgen kosten of verplichte afnames. Wij rekenen transparante, lage uurtarieven en besteden de uren in overleg met de student. Ons doel is de tarieven zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze begeleiders.

 

Ervaren begeleiders

Wij werken alleen met ervaren en gespecialiseerde begeleiders. Ze hebben jarenlange ervaring in studiecoaching, zijn ervaren scriptiebegeleiders of bijvoorbeeld werkzaam als docent of onderzoeker op een universiteit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *