Laat je scriptie nakijken op inhoud, structuur en schrijfstijl door studielab

Laat je scriptie nakijken door de ervaren begeleiders van Studielab - Een scriptie schrijven is voor veel studenten een erg lastig karwei. Wij begeleiden daarom studenten door heel Nederland, zowel face-to-face als online, bij het creëren van een goede scriptie. Veel studenten krijgen weinig begeleiding vanuit hun instelling, vinden een thesis schrijven lastig en/of zijn onzeker over wat ze op papier hebben gezet. Onze ervaren en kundige begeleiders geven daarom praktische en duidelijke feedback op jouw scriptie of een deel daarvan. Ook wanneer je bij het verwerken van deze feedback extra scriptiebegeleiding nodig hebt, staan onze begeleiders voor je klaar. Ons doel: zoveel mogelijk studenten zó begeleiden dat zij zonder stress kunnen afstuderen!

Waar kunnen onze scriptiebegeleiders bij helpen?

Inhoud

Iedere scriptiebegeleider heeft een eigen wetenschappelijke achtergrond: psychologie, rechten, muziekwetenschappen, onderwijskunde, marketing enzovoorts. Een scriptie nakijken en scriptiehulp gaat bij Studielab daarom niet alleen om structuur en schrijfstijl, maar vooral ook om de inhoud. Kloppen je analyses wel? Trek je logische conclusies, is de inleiding correct geschreven en is je literatuuronderzoek relevant?

Structuur en opbouw

Onze scriptiebegeleiders weten precies waaraan een goede scriptie moet voldoen. Zij beoordelen de opbouw van je scriptie en de scriptie structuur. Daar waar nodig geven zij duidelijke, praktische feedback. Natuurlijk kunnen zij jou ook begeleiden wanneer je hulp nodig hebt bij het verwerken van deze feedback.

Schrijfstijl

Heb je de juiste schrijfstijl gekozen, is je verhaal duidelijk en sluiten je hoofdstukken en paragrafen goed op elkaar aan? De scriptiebegeleiders van Studielab kijken ook naar de schrijfstijl van jouw scriptie.

Jouw scriptie nakijken of meer informatie? Stel vrijblijvend je vraag!

Bel of app naar 0653161485 of vul ons contactformulier in

Onze werkwijze:

Wil je weten of scriptiebegeleiding iets voor jou is? Hieronder lees je meer over onze werkwijze bij het scriptie nakijken. Twijfel je nog? De eerste (telefonische) intake met Studielab is altijd gratis!
Flexibiliteit

Studielab werkt flexibel en denkt met je mee. Wil jij je volledige scriptie laten nakijken? Hulp bij het schrijven van je inleiding of heb je alleen een concrete vraag? Onze begeleiders helpen je graag!

Lage en transparante uurtarieven

Bij Studielab is geen sprake van verborgen kosten of verplichte afnames. Wij rekenen transparante, lage uurtarieven en besteden de uren in overleg met de student. Ons doel is de tarieven zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze begeleiders.

 

Professionele begeleiders

Wij laten elke scriptie nakijken door een gespecialiseerde begeleider. Ze hebben jarenlange ervaring of zijn bijvoorbeeld gepromoveerd of werkzaam als docent of onderzoeker op een universiteit.

Wij bieden geen losse spelling en grammatica controle aan en voorzien niet in een plagiaatcheck. Hiervoor verwijzen wij je graag door naar onze partner Scribbr. Kies je voor studie- of scriptiebegeleiding van Studielab? Dan krijg je €10 korting op de diensten van Scribbr!