SPSS hulp

SPSS hulp

SPSS hulp voor hbo en wo studenten van alle studies in Nederland

Zowel bij statistiek tentamens als het scriptie schrijven moeten de meeste studenten gebruik maken van SPSS. Veel studenten hebben echter moeite met dit statistische programma en lopen daardoor vast. Het vak statistiek en het gebruik van SPSS wijkt vaak erg af van de reguliere stof van de opleiding en veel studenten raken de weg kwijt in de vele toetsen en analyses die mogelijk zijn met SPSS. Gelukkig biedt Studielab naast scriptiebegeleiding ook statistiekbegeleiding aan, zodat je effectieve SPSS hulp kunt krijgen. Of het nu om bijles gaat voor het vak statistiek of voor SPSS hulp bij de scriptie: de experts van Studielab bieden deskundige hulp!

SPSS hulp

Waarvoor kun je onze SPSS hulp inschakelen?

-Je hebt een tentamen statistiek en wilt graag bijles in SPSS: onze ervaren statistiekbegeleiders bereiden je grondig voor op het tentamen. Op afstand, bijvoorbeeld via skype of face to face op locatie. SPSS bijles is altijd individueel en op maat.

-Je worstelt met het verkrijgen, opschonen en/of voorbereiden van je data: onze statistiekbegeleiders hebben uitgebreide expertise in SPSS en helpen jou met het selecteren en voorbereiden van data. Ook wanneer deze data afwijkend is.

-Je weet niet welke toets in SPSS je moet gebruiken om je hypothesen te kunnen toetsen en je hoofd- en deelvragen te kunnen beantwoorden: onze begeleiders helpen je bij het vinden van de juiste analyses om jouw hypothesen te kunnen toetsen. Onze SPSS hulp is ook aan te bevelen als je niet zeker weet of de toetsen die jij hebt uitgevoerd in SPSS voldoende zijn om je deelvragen te kunnen beantwoorden.

-Je hebt moeite met het gebruik van SPSS: onze begeleiders kunnen hulp bieden bij het correct uitvoeren van een toets in SPSS.

-Je weet niet goed hoe je de verkregen output moet interpreteren: onze begeleiders bieden hulp bij het trekken van de juiste conclusies uit jouw resultaten. Ook bieden ze begeleiding bij het correct interpreteren van onverwachte uitkomsten. Desgewenst bieden zij ook begeleiding bij het op papier uitwerken van de resultaten van je analyses.

Je wilt graag begeleiding bij het beschrijven van de validiteit en betrouwbaarheid van je kwantitatieve onderzoek.

Studielab biedt effectieve hulp bij stata en spss analyses en scriptiehulp aan in alle fases van het scriptie schrijven. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!

Hulp nodig bij SPSS? Bel of app naar 0653161485 of mail naar info@studielab.nl

Eerlijke tarieven en altijd snel hulp van een begeleider met de juiste expertise!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *