thesishulp

Thesishulp: begeleiding bij het schrijven van je scriptie

Een scriptie schrijven is meestal de laatste horde die genomen moet worden om te kunnen afstuderen. Voor veel studenten is dit echter een lastige opgave. Het schrijven van de scriptie vraagt om veel zelfstandigheid, kennis en de nodige onderzoeksvaardigheden. Zo is een goede onderzoeksopzet maken een vak apart en veel studenten ervaren dat ze hierbij vanuit school te weinig ondersteuning krijgen. Ook bij het uitvoeren van het onderzoek en het op papier zetten van de resultaten lopen veel studenten vast. Thesishulp kan in deze gevallen uitkomst bieden.

Waar kan een scriptiebegeleider bij helpen?

Studielab biedt thesishulp ofwel scriptiebegeleiding in elke fase van het proces. Misschien ga je net je inleiding schrijven of ben je nog bezig met het bedenken van een goed onderwerp. Ook als je scriptie bijna af is, maar je twijfelt over de schrijfstijl, scriptie opbouw of inhoud, kun je bij ons voor thesishulp terecht. Ook wanneer je gewoon sneller wilt afstuderen of op zoek bent naar coaching of extra motivatie, biedt onze begeleiding uitkomst. Wij bieden effectieve één-op-één begeleiding aan, zowel face-2-face als op locatie!

Thesishulp nodig? Neem vrijblijvend contact op!

De voordelen van thesishulp

Scriptiehulp inschakelen kan dus in elke fase van het afstuderen. Het voordeel hiervan is dat je:

  • Sneller en met minder stress kunt afstuderen.
  • Gemotiveerd wordt door een kundige scriptiebegeleider.
  • Hulp kunt krijgen bij: literatuuronderzoek, opbouw scriptie vormgeven, conclusie opstellen, discussie scriptieschrijven en aanbevelingen doen.
  • Een scriptie leert schrijven volgens academische standaarden of volgens de standaarden van jouw Hogeschool.
  • Je eigen vaardigheden kunt ontwikkelen en nieuwe vaardigheden kunt leren.
  • Concrete feedback en tips krijgt.
  • Altijd snel een reactie krijgt van je scriptiebegeleider, zodat je snel verder kunt.
Desgewenst bieden wij ook effectieve hulp bij statistiek!
Bel of app naar 0653161485 of mail naar info@studielab.nl
Lage uurtarieven en altijd snel hulp van een begeleider met de juiste expertise!

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar hulp bij je scriptie, dan kijken we altijd goed welke scriptiebegeleider bij je past. Dit doen wij aan de hand van een gratis telefonische intake. Uiteraard kan dit, indien dit je voorkeur heeft, ook per mail. Vervolgens mag je samen met de scriptiebegeleider de begeleiding helemaal op maat vormgeven. Je zit bij Studielab nergens aan vast: je hoeft geen minimaal aantal uren in te kopen en mag op ieder moment met de begeleiding stoppen. Onze begeleiders zijn flexibel en denken met je mee!


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *