Scriptiehulp van studielab: professionele hulp bij je scriptie

Studielab verzorgt professionele scriptiehulp aan alle bachelor- of masterstudenten die een thesis schrijven. Onze scriptiebegeleiding is geschikt voor voltijdstudenten, maar ook voor deeltijdstudenten. Wij helpen hbo- en wo-studenten in vrijwel alle studierichtingen die:

  • Sneller willen afstuderen met een hoger cijfer.
  • Hulp willen bij het kiezen uit scriptie onderwerpen.
  • Scriptiehulp nodig hebben bij het maken van een onderzoeksopzet of plan van aanpak.
  • De structuur en methodologie van hun scriptie willen verbeteren.
  • Willen leren hoe zij een thesis schrijven volgens academische standaarden.
  • Meer willen weten over hoe je literatuuronderzoek doet.
  • Praktische tips en feedback willen krijgen op hun afstudeeronderzoek.
  • Meer scriptiebegeleiding nodig hebben dan hun instelling kan bieden.
  • Concentratieproblemen hebben, waardoor een thesis schrijven lastig is.
  • Meer uit hun afstudeerscriptie willen halen.
beoordeling scriptiehulp studielab

Onze werkwijze:

Hieronder lees je meer over onze werkwijze. Onze trajecten zijn altijd individueel en op maat en de eerste telefonische intake met Studielab is gratis!

Online of face-2-face

Studielab werkt flexibel en denkt met je mee. Wil jij online scriptiehulp of ben je op zoek naar hulp bij je scriptie op locatie? Wij helpen op een manier die bij je past.

Lage, transparante uurtarieven

Geen bijkomende kosten of verplichte afnames. Wij zijn altijd open en eerlijk over onze tarieven. Door onze overhead laag te houden kunnen wij onze uurtarieven bovendien zo voordelig mogelijk houden.

 

Ervaren begeleiders

Krijg scriptiehulp van een ervaren en gespecialiseerde begeleider. Al onze begeleiders  hebben jarenlange ervaring en zijn bijvoorbeeld werkzaam als docent of zijn gepromoveerd.

Jouw scriptie nakijken of meer informatie? Stel vrijblijvend je vraag!

WhatsApp naar 0653161485 of vul ons contactformulier in

Sneller je thesis schrijven dankzij professionele scriptiehulp

De scriptiehulp van Studielab begint altijd met een geheel vrijblijvend intakegesprek met één van onze medewerkers. Dit gesprek duurt maximaal een half uur en vindt meestal telefonisch of via Skype plaats. Tijdens dit gesprek achterhalen we allereerst wat de hulpvraag is. Daarna leggen we uit hoe onze scriptiehulp werkt. Tevens inventariseren we welke scriptiebegeleider jou het beste kan helpen bij je afstudeerscriptie. Ook leggen we uit hoe het praktisch allemaal werkt bij Studielab. We willen immers niet dat je achteraf voor verrassingen komt te staan! Wij vinden het belangrijk dat je een goede klik hebt met je begeleider.

Onze scriptiehulp is altijd persoonlijk en op maat!

Je hebt een persoonlijke intake gehad met studielab en we hebben je aan de juiste scriptiebegeleider kunnen koppelen. Kortom, je bent klaar om te starten met het begeleidingstraject. Afhankelijk van jouw situatie en hulpvraag kies je voor de begeleiding die bij je past. Is dat online scriptiehulp of juist begeleiding op locatie? Misschien wel een combinatie van beide, dat is eveneens mogelijk. Ben je nog niet gestart met je thesis schrijven? Geen probleem: de begeleider kan met je brainstormen over geschikte scriptie onderwerpen. Ook kan hij of zij je helpen bij het bedenken van hoofd- en deelvragen.

Waarom kiezen voor online scriptiehulp?

Kiezen voor online scriptiehulp heeft vele voordelen. Je hebt geen reistijd en reiskosten en kunt alles flexibel inplannen. Online hulp is bovendien zeer geschikt voor frequente, korte begeleidingssessies. Je krijgt overzichtelijke feedback op ‘papier’ en kunt hierdoor sneller afstuderen. Online scriptiebegeleiding kan op verschillende manieren worden ingezet. Zo kun je tijdens het scriptie schrijven eenvoudig feedback krijgen op je geschreven stukken. De scriptiebegeleider kan de feedback eenvoudig verwerken in words. Bijvoorbeeld door wijzigingen te markeren en opmerkingen te plaatsen in het document. Scriptiebegeleiding op afstand is daarnaast ook geschikt voor het krijgen van individuele feedback. Bijvoorbeeld via skype of facetime. Ook krijg je persoonlijk advies en antwoord op specifieke vragen. Daarnaast kun je problemen omtrent de inhoud van je scriptie gemakkelijk bespreken. Wist je dat je via skype heel makkelijk je scherm kunt delen? Zo kun je nog effectiever deskundige feedback krijgen!

De inhoud, vorm, tijd en inzet van je online begeleidingsuren, bepaal je altijd in overleg met je begeleider. Is er sprake van voorbereidingstijd? Dit wordt altijd tijdig en op transparante wijze met je besproken. Wil je de online scriptiebegeleiding graag combineren met scriptiehulp op locatie? Dat is dat in de meeste gevallen ook mogelijk.

Geïnteresseerd in online scriptiehulp? Geef je dan via dit contactformulier op. Je krijgt dan een gratis kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers.

Sneller afstuderen dankzij scriptiehulp op locatie

Een thesis schrijven kan een behoorlijke uitdaging zijn. Wellicht loop je al vast bij het kiezen uit verschillende scriptie onderwerpen. Of misschien weet je niet goed wat er van je afstudeerscriptie verwacht wordt. Studielab helpt je graag; in welke fase van het scriptie schrijven jij je ook bevindt! Wil je snel meters maken? Vind je het fijn om samen met een begeleider in je afstudeeronderzoek te duiken? Dan is scriptiehulp op locatie iets voor jou!

Tijdens deze contacturen op locatie krijg je erg veel individuele feedback en een persoonlijk advies. Bovendien kun je op een prettige manier problemen over de inhoud van je scriptie bespreken. Je scriptiebegeleider geeft deskundig advies. Hij of zij denkt actief mee over het verbeteren van je scriptie. De inhoud, vorm, tijd en inzet van deze contacturen bepaal je in overleg met je scriptiebegeleider. Heb jij scriptiehulp op locatie, maar wil je die graag combineren met online scriptiehulp? Dat is mogelijk!

Loop je vast met statistiek voor je tentamen of scriptie? Studielab biedt ook Stata hulp, SPSS hulp en overige statistiekbegeleiding!