Onze werkwijze:

Wil je weten of studie- scriptiebegeleiding iets voor jou is? De eerste (telefonische) intake is altijd gratis!

Flexibiliteit

Studielab werkt flexibel en denkt met je mee. Wil jij begeleiding bij alle fases van het scriptie schrijven of heb je enkel een concrete vraag? Wil je onder begeleiding een planning maken of tips om effectiever te studeren? Onze begeleiders helpen je graag!

Lage en transparante uurtarieven

Bij Studielab zijn er geen verborgen kosten of verplichte afnames. Wij rekenen transparante, lage uurtarieven en besteden de uren in overleg met de student. Ons doel is de tarieven zo laag mogelijk te houden, zonder in te leveren op de kwaliteit van onze begeleiders.

 

Ervaren begeleiders

Wij werken alleen met ervaren en gespecialiseerde begeleiders. Ze hebben jarenlange ervaring in studiecaching, zijn ervaren scriptiebegeleiders of bijvoorbeeld werkzaam als docent of onderzoeker op een universiteit.

Studielab is een gerenommeerd expertisecentrum op het gebied van statistiekbegeleiding, studiecoaching en scriptiebegeleiding. Wij bieden al jarenlang kwalitatief hoogstaande begeleiding aan. Bij onze ervaren begeleiders staat kwaliteit altijd voorop. Niet zoveel mogelijk begeleidingsuren rekenen, maar op effectieve en professionele wijze alleen die hulp bieden waarmee de student ook echt geholpen is. Daar staat Studielab voor!

Veel studenten ervaren de periode waarin ze een scriptie moeten schrijven helaas als lastig en moeilijk. Met onze scriptie tips proberen wij jou daarom op weg te helpen, zodat je makkelijker kunt afstuderen. Ook bieden wij effectieve inhoudelijke 1-op-1 scriptiebegeleiding, hulp bij het maken van je onderzoeksopzet, bij het schrijven van je scriptie en bij statistiek. Daarnaast bieden onze begeleiders hulp aan studenten die last hebben van studieontwijkend gedrag, faalangst, onzekerheid, perfectionisme, stress, ADHD, autisme of een (chronische) ziekte of beperking.